dimecres, 21 de desembre del 2011

MISSATGERS ESPECIALS

Ahir pel matí tinguerem una visita inesperada i molt gratificant: el pare de Claudia (la mestra de pràctiques del curs passat) vingué a portar-nos un paquet molt especial: era una carta de Claudia acompanyada d'una postal desplegable "super- bonica". Tots i totes ens posarem molt contents perquè rebre notícies de Claudia sempre ens agrada i a més a més amb una postal així. I el que més ens va agradar és que en la carta ens contava que el proper dia 9 de gener tornarà a fer pràctiques en la nostra escola, però ara amb els d'infantil.
Mireu quina postal:
I avui hem tornat a tindre sorpresa. Els pares d'una alumna de 2nB del col·legi Pintor Sorolla de Les Alqueries ens han portat una superfelicitació molt bonica.
Aquest curs estem intercanviant cartes amb els xiquets i xiquetes de segon de Les Alqueries. Ara cada vegada més, tenim ganes de coneixer-los: Adrián ha proposat que podriem convidar-los a visitar la nostra escola. La idea és molt interessant i en tornar de vacances vorem com ho fem.

2 comentaris:

  1. molt xulo...Bon Nadal de la nostra part també.

    ResponElimina
  2. Hola amics del Rosario Perez:
    Soc Carmen López de 2B del col·legi Pintor Sorolla de Les Alqueries. Que us ha paregut la nostra felicitacio? A mi tambe m'agrada molt la idea d'Adrián.
    BONS NADALS I BONES FESTES!!!!!

    ResponElimina