dimecres, 25 de gener del 2017

CAMPS DE REFUGIATS PER A 15000 O 20000 PERSONES

El dilluns 23, vam rebre la visita d'Eva, una xica de la Vall que va anar de voluntaria a Grècia per ajudar els refugiats. Eva junt la seva germana i altres xiques van formar part d'una ONG que es dedicava a banyar, donar roba i tenir cura de la higiene de xiquets fins a 15 anys.
Eva ens va fer veure amb les seues explicacions que la paraula "REFUGIATS" no significava per aquestes persones el que sembla per què en realitat no se'ls està donant REFUGI amb tot els que significa: viuen en tendes de campanya precaris que es mullen quan plou, sense res per calfar-se, no hi ha escoles ni jocs per als xiquets, han de fer cues  llarguíssimes en la neu per mal menjar, no hi havien metges ni hospitals, no hi havia llocs suficients on fer les seues necessitats, tancats en recintes plens de fils d'aram....
Tot açò demostra que no som lo suficients solidaris amb aquestes persones i que açò ens podria passar a qualsevol de nosaltres.
Aquesta visita ens va fer pensar que hem de fer alguna cosa per ajudar aquestes persones i començar a eixir de la nostra comoditat i ser més SOLIDARIS!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada