dijous, 5 d’octubre del 2017

MÉS A PROP

Avui hem estat "Més a prop" que mai, de la nostra alcaldessa i d'altres regidors per què han estat a la plaça 9 d'octubre del nostre barri per estar amb els veïns i veïnes i preguntar-los, escoltar-los per saber quines mancances hi ha al barri quines coses cal millorar o potenciar.
Nosaltres, com no, també s'hem acostat per fer-los arribar les nostres demandes, per què malgrat que som menuts, també som ciutadans i ciutadanes i volem fer-nos oir.
L'Alcaldessa ens ha escoltat, primer al de sisé que li hem fet arribar una llista amb les peticions i ens ha escoltat i explicat si eren o no possible i després, els xiquets i xiquetes de 3r també han portat la seua proposta, que era molt interessant: que posaren el nom de Rosario Pérez al de l'escola, que ara és el carrer 3.
Estem segurs que ens donaran resposta a la majoria de les propostes.
En acabar la trobada amb la gent del barri, han vingut a l'escola a dinar i continuar parlant amb nosaltres i les mestres i els hem dit que tenim moltes ganes de que ens facen el dinar a l'escola en lloc de portar-lo de molt lluny.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada